≡ Menu

Caribbean Adventure

Speel Caribbean Adventure full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

Heb je de Caribbean Adventure al gezien? Het wordt heet op Fruits4Real als je deze kast gaat spelen… Vele spelers zijn al gevallen voor deze betoverende multiplayer met prachtige Caribische invloeden, zoals de sexy piratenvrouwen. Laat je meeslepen in de spannende wereld van deze warmbloedige kast, en ontdek de adembenemende Caribbean Adventure!

De Caribbean Adventure is opnieuw een Multiplayer

En wat voor een! 2 keer 4 rollen, 27 winlijnen per kant, 2 winbanken, en een free spins mystery die aan beide kanten kan vallen! Je kunt zelf wel uitrekenen dat je met de Caribbean Adventure dus flink kunt cashen. Vooral op de hoogste inzet van 40 credits per kant loopt het snel hoog op!

Ook om relaxed te spelen

Maar ook als je relaxed wilt spelen, is de Caribbean Adventure een fijne kast. Pak 1 kant, het maakt niet uit welke, en zet in op 2 credits per draai. Gewoon voor de fun. Je zult zien dat je ook dan heel lekker kunt spelen op deze Caribische multiplayer, en een prima avond hebt. En misschien, als je na een tijdje zin hebt in wat meer actie, gooi je de inzet omhoog. Zet eerst op beide kanten in om te kijken welke van de 2 het lekkerst speelt. En als je jouw favoriete kant gevonden hebt, schroef je de inzet op naar 5, 10, 20 of misschien zelfs 40 credits. Op die manier heb je maximaal plezier van de Caribbean Adventure!

Echte ‘Caribbean’ kast!

Je leest het: de Caribbean Adventure maakt zijn naam waar. Hij is net zo relaxed als de bewoners van de Caribbean. Ondertussen kan het er op deze multiplayer echter ook net zo heet aan toe gaan als in de Caribbean. Dus ben je op zoek naar een zwoele, spannende uitdaging en wil je eens een nieuwe kast proberen? Speel dan nu op de Caribbean Adventure!