≡ Menu

Betty White slot

Betty White slot spelenVooral in America is Betty White enorm beroemd en ook wij hebben haar mogen zien in onder andere de serie The Golden Girls. Software provider IGT besloot dat het tijd was om aan deze Amerikaanse legende een slotgame serie te wijden. Er zijn namelijk twee slotmachines ontwikkeld binnen deze Betty White serie: Story Time en Tall Tales. Het bijzondere is dat de beroemdheid voor beide games ook haar stemgeluid heeft laten opnemen. De Betty White’s Story Time gokkast heeft een regulier speelveld van 5 rollen en 3 rijen, terwijl de Betty White’s Tall Tales gokkast op de rollen 1 en 5 drie symbolen telt, op de rollen 2 en 4 vier symbolen en op de middelste rol telt deze slotgame 5 symbolen. Beide slotgames zijn gekoppeld aan een progressieve jackpot.

Op de rollen zal je allerlei kindvriendelijke afbeeldingen terugvinden, waar je de winnende combinaties van matchende symbolen mee moet draaien. Zo zijn er de welbekende kaartsymbolen, zoals 10, J, Q, K en A en zie je ook honden, stapels torens en kronen en natuurlijk Betty White in hoogsteigen persoon. Als je meer wil weten over de exacte waarde van de verschillende symbolen en hun combinaties, dan raden wij je aan om de uitbetalingstabel te bekijken die je op het spel zelf kan vinden.

Betty Whites Storty Time slot

Diverse bonusfeatures

Op Betty White’s Story Time slot vind je onder andere een uitbreidend Wild symbool terug. Deze kan op de rollen 2, 3 en 4 verschijnen. Deze Wilds kunnen alle reguliere symbolen op de rollen vervangen om je zo te helpen winnende combinaties te draaien. Daarnaast breiden deze zich ook uit naar alle plaatsen op de betreffende rol. Deze zal daarna een re-spin triggeren waarbij de Wild symbolen op hun plaats zullen blijven. Ook op de Betty White: Tall Tales gokkast zal je gestapelde Wild symbolen terugvinden. Hier zullen deze Wilds wederom de verschillende reguliere symbolen kunnen vervangen, waardoor een winst dichterbij is dan ooit.

Betty White online of mobiel

Deze serie zeer bijzondere slots is zeker een must voor iedere fan van de vroegere serie The Golden Girls en ook als je gewoon nieuwsgierig bent, is het een fantastisch leuke slot om te zien. Natuurlijk is het niet onbelangrijk dat er een progressieve jackpot aan beide slotgames is gekoppeld, waardoor je niet alleen de spanning ervaart van het maken van de reguliere winnende combinaties van symbolen, maar ook je adrenalineniveau laat stijgen op het moment dat je opklimt naar die geweldige prijs. Het mooiste is dat de slot ook op mobiele apparaten gespeeld kan worden.

Je hebt veel meer mogelijkheden om tot winst over te gaan. Een gokje wagen kan wanneer je maar wilt, zowel gratis als met geld. Beide games zijn beschikbaar en bieden je mooie kansen. Raadpleeg eerst de prijzentabel om te zien welke prijzen er gewonnen kunnen worden en plaats dan jouw inzet.

Next post:

Previous post: