≡ Menu

Beste videoslots van Microgaming

Er zijn van Microgaming een paar videoslots die het nog steeds erg goed doen. Iedereen kan natuurlijk een eigen top vijf of top tien samenstellen. Het is namelijk heel persoonlijk wat voor jou een leuke slot is. Toch is er gekeken naar slots die bij veel mensen in de smaak vallen en een daarvan is Immortal Romance videoslot. Het is echt een favoriet voor veel mensen. Vergeet je geluid bij dit spel niet aan te zetten, je geniet namelijk al direct van de soundtrack. Het is erg spannend en dit blijft het ook iedere ronde weer. Het zal je dan ook echt niet gaan vervelen! Er zijn veel winlijnen en ook veel free games waar je flink kunt scoren.

Een andere slot die het erg goed doet is de slot The Dark Knight. Je hebt hierbij veel fantastische features die en deze ga je dan ook vaak tegen komen. Het spel beschikt ook ngo eens over meerdere jackpotten en dat maakt het extra leuk om hier een gokje te wagen. Je moet er niet vanuit gaan dat jij de hoofdprijs gaat winnen, maar het is wel spannend als je weet dat je kans maakt op een hogere prijs. Kom hier daarom zeker een gokje wagen en dan ontdekken wat de voordelen voor jou zijn als je hier komt spelen.

Bridesmaids is ook populair

Een slot die het ook erg goed doet bij Microgaming is Bridesmaids. Het thema hierbij is een bekende film. Je ziet ook de verschillende karakters van de comedy terug in het spel. Het wordt allemaal weer tot leven geroepen en daarom is het goed dat je het nu zelf gaat ontdekken. Er is ook een unieke bonusfeature die je niet wil missen. Je maakt hierbij eerst de keuze voor de multiplier en dan zal het rad draaien. Je hebt dan weer een nieuwe kans op andere bonusspellen. Een goed moment om nu tijd vrij te maken en het spel zelf te ontdekken.

Bridesmaids Microgaming

Welke spellen doen het nog meer goed?

Er zijn bij Microgaming nog meer gokkasten waar je van gaat genieten, namelijk de Mega Moolah Jackpot slot. De jackpot die je hier kunt winnen is erg populair. Zorg dat je daarom ook snel gaat ontdekken wat jouw voordelen daarbij zijn. Er zijn meerdere jackpotten te winnen en daarom is het nog leuker om nu mee te doen. De kans dat je wint is niet zo hoog, maar het is wel heel spannend om mee te doen. Zorg daarom dat je nu je keuze gaat maken en ook van deze Microgaming slot gaat genieten. Daarbij kan er eerst gratis gespeeld worden en vervolgens nog voor echt geld. Ontdek zelf hoeveel geluk je hebt en plaats dan je eigen inzet.

Jurassic Park videoslot is ook erg populair van Microgaming. Je ziet weer veel karakter terug die je ook bij de film hebt gezien. Een spannend moment om nu zelf te zien hoeveel geluk jij hier hebt. Je hebt nu de kans om het te ontdekken en dan zie je in hoe spannend het is. Kom daarom nu een van deze Microgaming slots proberen en bekijk wat jouw eigen top drie, vijf of tien gaat worden. Je hebt allemaal wel een favoriet spel en daar kun je nu veel geld mee verdienen. Laat het even op je inwerken en dan kun jij iedere maand weer nieuwe gokkasten proberen, want er komen vaak nieuwe slots online. Maak er dan ook goed gebruik van, want je gaat er echt je voordeel mee doen!