≡ Menu

Batman & The Joker Jewels gokkast

Batman & The Joker Jewels gokkastHet is niet de eerste gokkast met een thema gebaseerd op de bekende redder in nood: Batman. Software provider Playtech ontwierp deze vermakelijke Batman & The Joker Jewels slot die alleen al voor het uiterlijk vele punten scoort. Met een enigszins cartoonachtige vormgeving brengt deze casinogame het plezier, helden en  slechterik op de rollen. Maar dat is nog niet alles. Naast een mooi uiterlijk heeft deze gokkast nog meer te bieden. Denk daarbij aan verschillende aantrekkelijke bonusfeatures en maar liefst 4 progressieve jackpots die op jou wachten.

Basisspel en meer

Het speelveld van de basisgame op Batman & the Joker Jewels bestaat uit 5 rollen en telt 3 rijen waarop de verschillende combinaties van symbolen gemaakt dienen te worden. Voor het maken van een winnende combinatie heb je minimaal 3 matchende symbolen op een rij nodig van het meest links naar rechts, waarbij je ook gebruik maakt van een van de 25 winlijnen die op het spel aanwezig zijn. Deze slotgame is geschikt voor vele slotliefhebbers aangezien je de rollen al kunt laten draaien voor een minimumbedrag van €0,25. Wees niet gevreesd als je dit te weinig vindt, aangezien je de inzet kunt aanpassen tot een maximum van maar liefst €2.500 per draai.

De symbolen die je op de rollen voorbij zult zien komen zijn uiteraard de hoofdpersonages Batman, Robin en de Joker die elk gestapeld op het speelveld kunnen verschijnen. Daarnaast zijn er nog verschillende andere symbolen zoals Batman’s riem, een gebit, en nep pistool, diverse Batman en Joker accessoires en de Batmobiel. Alle symbolen op de rollen representeren in een matchende combinatie een bepaalde waarde welke een prijs zullen opleveren. De uitbetalingstabel vind je op het spel zelf. Hierin zie je op een overzichtelijke manier alle symbolen, de combinaties en de waardes terug.

Batman & The Joker Jewels gokkast spelen

Gokkast met veel bonusfeatures

Een van de eerste bonusfeatures die je op de Batman & The Joker Jewels gokkast online zult tegenkomen, vind je in de basisgame. We hebben het over de Joker die op elk moment tot 9 Wild symbolen op de rollen kan laten verschijnen. Je hoeft hier dus niets voor te doen. Jij kunt gewoon afwachten wanneer hij toeslaat. Bovendien op een positieve manier dit keer. Deze Wild symbolen kunnen elk regulier symbool op de rollen vervangen. Dit om je zo gemakkelijker winnende combinaties van matchende symbolen te laten maken en aantrekkelijke prijzen binnen te slepen.

Wanneer je het voor elkaar krijgt om in dezelfde spin op de rollen 1, 3 en 5 het bonussymbool te draaien? Dan word je meegenomen naar de gratis spins rondes. Het aantal gratis spins dat je krijgt is geheel afhankelijk van hoe deze bonus rondes verlopen. Allereerst kiest je voor Batman of de Joker die de betreffende vermenigvuldiger zal krijgen. Op het moment dat je tijdens de gratis spins een Wild symbool op de rollen ziet? Dan zal deze verschuiven naar ofwel Batman of de Joker. Ook deze brengt weer een bepaalde vermenigvuldiger met zich mee. Wanneer je aan de uiterste linker- of rechterkant van de reeks vermenigvuldigers terechtkomt, welke je aan de bovenkant van het scherm kunt vinden? Dan zal de gratis modus worden beëindigd en keer je terug naar de basisgame.

Progressieve jackpots

Er zijn 4 verschillende progressieve jackpots binnen te slepen op de Batman & The Joker Jewels gokkast. Een progressieve jackpot wordt aangevuld met een deel van de inzet van iedere speler die de betreffende game speelt. Deze jackpots kunnen daarom ook oplopen tot bijzonder grote hoogte. Wanneer de jackpot feature wordt geactiveerd, word je meegenomen naar een nieuw scherm waar je verschillende iconen moet uitkiezen. Aan elk van deze iconen zit een bepaalde kleur verbonden. Deze zullen bepalen of en welke van de 4 progressieve jackpots aan jouw saldo zal worden toegevoegd.