≡ Menu

Archangels: Salvation van Netent

Archangels Salvation gokkastHet is zover, Netent heeft een nieuwe slot aangekondigd genaamd Archangels: Salvation. De gokkast zal rond 24 april online zijn, dus nog even geduld, maar we kunnen je al wel het een en ander over het spel vertellen. De slot heeft 100 winlijnen en twee aparte hotspots, dit wordt dus nu al genieten en uitkijken naar het moment dat het spel online komt! Je kunt als speler weer uitkijken met een spel waarbij fantasie het thema is. Het is een aartsengel die in de schijnwerpers zal staan en waar jij dus mee gaat spelen. Het is weer erg origineel, maar dat zijn we van Netent ook wel gewend! Bij het nieuwe spel Archangels: Salvation zal het om een aartsengel draaien en deze verschijnt helemaal in 3D op de linkerhelft van het spel en dit moet dan de hemel voorstellen. Maar hoe gaat het dan verder en wat kun je allemaal winnen? Daar vertellen we je hier meer over.

Over Archangels Salvation

Bij het spel Archangels Salvation krijg je te maken met goed en slecht en dat zijn de hemel en de aarde. Wanneer je het spel opent dan zie je aan de linkerzijde aartsengel en aan de rechterzijde de duivel en dat is dan de hel. Denk je dat je kunt winnen en ben je klaar voor de verlossing? Het is nog maar net de vraag of het je allemaal gaat lukken maar het is te hopen dat je wel veel geluk hebt bij het spel. Het is namelijk het eerste spel waarbij je 100 winlijnen hebt en het heeft ook een bijzondere lay-out met zijn 6 rollen en 12 rijen. Je hebt hierbij ook nog eens twee afzonderlijke hotspots. Hoe gaat dat allemaal in zijn werk en wat kun jij allemaal verwachten? Dat leggen we je maar al te graag uit!

Archangels Salvation slot

Je hebt namelijk de hotspot van de aartsengel en die vind je aan de bovenkant van het spel en de hotspot van de duivel zie je onderaan deze slot terug. Je ziet dan bij beide twee rijen die groot zijn tijdens het hoofdspel. Het worden dan drie rijen tijdens de Free Spins feature. Dit kan nog wel eens een spannend moment worden. Het is en blijft een strijd tussen goed en kwaad. Maar geen zorgen want je kunt echt heel mooie bedragen winnen hier.

Features

Je komt weer bijzondere features tegen bij Archangels: Salvation van Netent. Zo hebben de hemel en de hel een eigen Wild feature, de Heaven feature en de Hell feature. Dit is wel toepasselijk hè? Hierbij zullen de beide Wilds 2×2 groot zijn. Als je dan de Wild feature geactiveerd hebt? Dan kan het erg spannend worden. Ieder Wild symbool wat bij een hotspot terecht komt zal dan een van de twee Wild features activeren. Een spannend moment om naar uit te kijken en dan in te zien hoeveel geluk jij kunt hebben bij dit spel.

Je zal nog even moeten wachten, het is namelijk pas 24 april dat het spel online te spelen is voor jou. Maar je kunt nu alvast uitkijken naar dat moment. Vervolgens ook de datum van de lancering van Archangels: Salvation van Netent in je agenda noteren. Je gaat het zo in ieder geval niet vergeten. Bovendien zal je echt uitkijken naar het moment wanneer jij mee kunt doen! Zorg daarom dat je er ook snel bij gaat zijn. Doe er je voordeel mee, want je weet nu al veel van het spel wat anderen nog niet weten.