≡ Menu

Alcatraz

Speel Alcatraz full screen | Terug naar Fruitkings | Naar Gokkast Top 20

Wordt jij gevangen genomen door de Alcatraz gokkast van Fruitkings ?

Deze gokkast is genoemd naar de beruchte gevangenis in de buurt van San Francisco. Ontsnappen uit deze gevangenis was onmogelijk, maar niet bij deze geweldige gokkast van Fruitkings. Als je hier namelijk ontsnapt levert je dat de jackpot op ! Veel risico, maar ook veel beloning als je wint. Op de Alcatraz gokkast win je zomaar duizenden euro’s die je direct kan laten uitbetalen naar je bankrekening.

Spel en win mogelijkheden bij de Alcatraz gokkast:

De Alcatraz is een gokkast met 3 rollen in het standaard basisspel(beneden) en 3 rollen in het bovenspel waar het grote geld te verdienen valt. Alcatraz start standaard in het basisspel onder op de gokkast. Hier speel je op 1 winlijn. Wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt, dan wordt het gokspel geactiveerd. Je hebt dan diverse mogelijkheden om te gokken. Zo kan je je inzet vertwaalfvoudigen of je punten b.v. direct naar de winbank boven zetten.

In het topspel speel je dan met een inzet van 5 credits op 5 winlijnen( 4 credits van de inzet komen van de winbank boven en 1 credit komt van de credit meter onder) Op sommige symbolen van de Alcatraz gokkast zit een sub symbool. Deze sub symbolen kunnen een kruis of een vraagteken zijn. Met deze symbolen kun je het geweldige bonusspel van Alcatraz activeren waar je zeer grote winsten kan behalen. Voor de liefhebbers van snelle winst is dit de ideale gokkast. Speel de Alcatraz gokkast van Fruitkings, ontsnap en win !