≡ Menu

20 Dazzling Hot

EGT Logo 20 Dazzling Hot gokkastEen leuke online gokkast die je echt eens gespeeld moet hebben is 20 Dazzling Hot. Je gaat echt verrast zijn van de mooie prijzen die behaald kunnen worden. De spelontwikkelaar is EGT en deze neemt je mee naar een prachtige gokkast. Er zijn in totaal 20 winlijnen en wie weet wat jij daarmee voor elkaar gaat krijgen. Er zijn ook meerdere bonusfuncties actief en daardoor ga jij het snel voor elkaar krijgen om mooie prijzen te innen. Je hebt daarvoor wel een beetje geluk nodig, maar dat gaat vast en zeker goedkomen als je nu een gokje gaat wagen op dit spel. We leggen je graag eerst wat meer uit over deze gokkast zodat je weet wat je kunt verwachten.

Klik hier om bij een online casino te spelen!

Bedragen inzetten

Je hebt verschillende opties als je een inzet wilt plaatsen op het spel 20 Dazzling Hot. Het is dan ook een spel wat voor iedere speler geschikt is, of dat je nou met een hoge of lage inzet wilt spelen. Je kunt zelf het aantal munten en de winlijnen kiezen en zo kan er dus ook een hoger bedrag worden ingezet en worden uitgekeerd. Hoe hoger je inzet op 20 Dazzling Hot, hoe hoger de uitbetaling zal zijn bij winst. Dit is het moment waarop jij zelf los kunt gaan en na kunt gaan wat de voordelen zijn als je de gokkast speelt. Je zou eerst laag kunnen beginnen qua inzet en als het goed gaat altijd met een hoger bedrag spelen. Maar ook dat heb je zelf in de hand, zorg dat het verantwoord blijft als je 20 Dazzling Hot speelt.

20 Dazzling Hot gokkast

Symbolen 20 Dazzling Hot gokkast

Als je een gokje gaat wagen op 20 Dazzling Hot dan zal je snel zien dat er veel symbolen aanwezig zijn die kunnen zorgen voor mooie prijzen. De laagst betalende symbolen op het spel zijn de zoete kersen, sappige sinaasappels, zure citroenen en de zure pruimen. Als je combinaties maakt van deze vruchten kunnen deze een waarde krijgen van maximaal 10x je inzet. Je hoeft niet altijd 3 symbolen te hebben van een soort, soms is 2 ook goed! Een goed moment om daarom na te gaan hoe dat in zijn werk gaat en welke prijzen er dan bij horen. We verwijzen je daarvoor graag naar de prijzentabel zodat je weet welke symbolen er zijn, hoeveel je er nodig hebt en welke winsten er dan bij horen. Dit is een goede voorbereiding, omdat je zo weet wat je kunt verwachten op de Dazzling Hot gokkast.

Gratis of voor geld spelen

Een gokkast als 20 Dazzling Hot kan zowel gratis als voor geld worden gespeeld. Welke keuze je maakt, hangt af van wat jouw wensen zijn. Als het de eerste keer is dat je gaat gokken? Dan kan het heel goed zijn dat je liever eerst wilt oefenen. Ook dat kan! Je krijgt dan virtueel te goed en zo kun jij de spelregels van 20 Dazzling Hot eigen maken. Zo maak je ook kennis met de speelomgeving. Daarnaast kun je ook nog eens kijken naar hoe groot je winstkansen zijn. Als het goed bevalt kan er ook voor geld worden gespeeld en dan open je gewoon een spelersaccount. Je stort een bedrag naar keuze wat ook beloond kan worden met een mooie bonus en dan heb je extra speelgeld. Let goed op de voorwaarden en dan kun jij er snel gebruik van maken en inzien wat dat voor je kan betekenen!